*** Vinder af Årets Murer 2017 ***

Se vores flotte anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk!

Finalist som årets murer 2017

VENDIGO: NEM OG HURTIG FINANSIERING TIL DIT BYGGEPROJEKT

Hvis du ønsker en finansieringsløsning, samarbejder vi med Vendigo, som tilbyder finansiering på vores arbejde. De sammenligner flere banker, og kan derfor give dig gode tilbud på lån fra 2.000 – 250.000 kr.

Hvis du er interesseret i at se, hvad du kan blive godkendt til, så kontakt os endelig. Ansøgningen tager kun et par minutter at udfylde, og du får svar inden for 60 sekunder. Lånetilbuddet er selvfølgelig ganske uforpligtende.

Du kan også læse mere på www.vendigo.dk

Hvad er Vendigo?

Vendigo er en simpel og innovativ måde, hvorpå du kan finansiere dine drømmeprojekter. Vores platform giver dig mulighed for at blive godkendt til finansiering på 5-7 sekunder af ledende banker og låneinstitutter.

Hvem låner jeg af?

Vendigo arbejder sammen med en række ledende banker og låneinstitutter. Dit lån vil blive udbetalt af banken eller låneinstituttet, som du vælger at lave låneaftalen med.

Hvad er de generelle lånebetingelser?

Den maksimale lånesum, som du kan ansøge om, er 250.000 kr. og den maksimale løbetid på et lån er 10 år. Baseret på de detaljer du opgiver i din ansøgning, vil vores bankpartnere vurdere, hvilken løsning de vil have mulighed for at tilbyde dig. De årlige omkostninger i procent (%ÅOP) vil fremgå tydeligt, inden du accepterer tilbuddet. Der er ikke noget indfrielsesgebyr, lånet kan betales ud før tid uden ekstra omkostninger.

Hvordan uploader jeg legitimation?

Før et lån kan udbetales, er det vigtigt, at du uploader billedlegitimation. Dette kan gøres på 2 måder: 1. Send billedelegitimationen til os på kundeservice@vendigo.dk 2. Din Partnervirksomhed kan uploade din legitimation direkte gennem platformen.

Er Vendigo sikker at bruge?

Ja! NemID-verifikation samt vores samarbejde med ledende banker og troværdige partnervirksomheder sikrer, at dine informationer er behandlet sikkert, og at hele processen er så simpel og gennemskuelig som muligt for dig.

Koster det mig noget at bruge Vendigo?

Nej! Vendigo er en gratis service, der sætter dig, vores partnervirksomheder og vores etablerede partnerbanker sammen. Det eneste du skal gøre er at betale lånet tilbage.

Malte Bendixen

Ring på
81 61 48 54
og hør nærmere om
mulighederne.

Lasse Petersen

Ring på
24 92 00 91
og hør nærmere om
mulighederne.

5 Stjernet anmeldelse af VVS opgave

Nyt flisegulv

Lasse er dygtig og behagelig, overholder aftaler og er meget løsningsorienteret samtidig med at han byder ind med forslag. - Lonnie & Per, 3400 Hillerød

5 Stjernet anmeldelse af VVS opgave

Nyt badeværelse

Lasse overholder sine aftaler. Han er en dygtig flisemurer og så er han løsningsorienteret i forhold til at indgå i samarbejde i pojekter hvor andre faggrupper indgår i løsningen. Vi kan på det varmeste anbefale Lasse til andre med murerarbejde. - Skrevet af Gert Andersen fra Estate Andersen & Thomsen

5 Stjernet anmeldelse af VVS opgave

Supermureren

Meget flot arbejde, tager een med på råd, Lasse er en meget venlig person, der overholder sine aftalte tider og er meget informativ. - Vibeke Lykke Graversen, 2990 Nivå