*** Vinder af Årets Murer 2017 & 2018 ***

Se vores flotte anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk!

Finalist som årets murer 2017
Nyt badeværelse og opsætning af fliser og klinker

Nyt badeværelse i Nordsjælland og København

Går du med drømmen om et nyt badeværelse? Så lad Mester Murer udføre det.

Vælg en specialist, når du skal have nyt badeværelse

Badeværelset er et af de mest komplekse rum i et hus, rent byggeteknisk. At renovere, ombygge eller bygge et nyt badeværelse kræver indsigt i de mange forskellige arbejdsgange og fag, der skal ind over, fx tømrer, elektriker, maler, murer og VVS’er.

Hos Mester Murer er vi specialister i netop nyt badeværelse, og vi har årelang erfaring i at planlægge, koordinere og udføre badeværelser. Vi varetager gerne enten murer- og flisearbejdet alene, eller som hovedentreprenør, hvor vi kan give dig et komplet tilbud på dit nye badeværelse og være ansvarlig for den samlede opgaves løsning. Det giver dig tryghed, at du kun skal kommunikere med én fagperson. Resten klarer vi.

Nyt badeværelse skal udføres i høj kvalitet

Vi ved præcis, hvordan man forener funktionalitet og stil, når vi bygger et nyt badeværelse. Vi vejleder samtidig gerne om badeværelsets indretning, valg af fliser samt materialer. Alt udføres i henhold til gældende normer og anvisninger, fx SbI-anvisning 252 om “Vådrum”. Det er din sikkerhed for et flot og professionelt resultat.

Med et nyt badeværelse foretager du en investering i husets værdi men også en investering, du skal glædes over hver dag de næste mange år. Derfor er det vigtigt, at du tænker over:

  • Installationer og sanitet – skal det være skjult rørføring, gammeldags haner eller med sensor-funktion – hvidt porcelæn, granitvask – eller?
  • Bruseniche – med glasvæg eller muret væg – badekar – jacuzzi?
  • Vægge – skal det være vandskurede, filtsede, murede, med klinker, fliser eller?
  • Gulve – skal det være fliser, klinker, beton, træ – eller?
  • Loft – skal det være filtset, gips, med halogenbelysning – eller?

Brug en anmelderrost murer til nyt badeværelse

Hos Mester Murer er service og solidt håndværk i fokus. På Anmeld-håndværker har vi fået karakteren 4,9 ud af 5 mulige, og en af kunderne skriver bl.a. om Nyt badeværelse: ”Lasse overholder sine aftaler. Han er en dygtig flisemurer, og så er han løsningsorienteret i forhold til at indgå i samarbejde i projekter, hvor andre faggrupper indgår i løsningen. Vi kan på det varmeste anbefale Lasse til andre med murerarbejde.”

Du er velkommen til at gå ind og læse andre kunders anmeldelser – og vi glæder os til at give dig en rigtig god oplevelse med et nyt badeværelse. Hver dag kører vi ud i Gilleleje, Helsingør og Hillerød.

Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 24 92 00 91 – så kommer vi gerne forbi for at drøfte dine planer, og giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud.

Før og efter billede af nyt badeværelse

Få et tilbud fra os

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Medlem af BYG garanti - for din sikkerhed
  • Tilfredse kunder - 4.9 ud af 5 på anmeldelser

FÅ GRATIS TILBUD NU

Vi er en del af

Malte Bendixen

Ring på
81 61 48 54
og hør nærmere om
mulighederne.

Lasse Skånstrøm

Ring på
24 92 00 91
og hør nærmere om
mulighederne.

Nomineret finalist som Årets Murer 2017 & 2018
5 Stjernet anmeldelse af VVS opgave

Nyt flisegulv

Lasse er dygtig og behagelig, overholder aftaler og er meget løsningsorienteret samtidig med at han byder ind med forslag. - Lonnie & Per, 3400 Hillerød

5 Stjernet anmeldelse af VVS opgave

Nyt badeværelse

Lasse overholder sine aftaler. Han er en dygtig flisemurer og så er han løsningsorienteret i forhold til at indgå i samarbejde i pojekter hvor andre faggrupper indgår i løsningen. Vi kan på det varmeste anbefale Lasse til andre med murerarbejde. - Skrevet af Gert Andersen fra Estate Andersen & Thomsen

5 Stjernet anmeldelse af VVS opgave

Supermureren

Meget flot arbejde, tager een med på råd, Lasse er en meget venlig person, der overholder sine aftalte tider og er meget informativ. - Vibeke Lykke Graversen, 2990 Nivå