*** Vinder af Årets Murer 2017 & 2018 ***

Se vores flotte anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk!

Finalist som årets murer 2017

 Murer i København

Mester Murer har bl.a. en base på Frederiksberg i København, hvorfor vi ofte hjælper private og erhverv med alle former for murerarbejde i København og Storkøbenhavn. Som din lokale murer i København kan vi hjælpe med enhver form for mureropgave, og vi sætter en ære i at udføre arbejdet af højeste kvalitet. 

nytbad

Brug for en murer i København?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en murer i København. Vi står klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi sikrer dig en professionel og grundig rådgivning ved enhver opgave, og vi lytter naturligvis til dine ønsker og behov, så vi i fællesskab med dig finder frem til den mest optimale løsning.  

Erfaren og kompetent murer

Med mange års erfaring i branchen, er du sikret en kompetent og dygtig murer, der ved, hvad din opgave kræver. Kvaliteten af dit murerarbejde har en stor betydning, når du skal renovere, bygge nyt, eller du skal have foretaget reparationer. Det kan have store konsekvenser, hvis arbejdet ikke bliver udført professionelt og korrekt. Som kunde hos Murerfirmaet Mester Murer, får du en seriøs og professionel samarbejdspartner, der med sine erfaringer og faglige viden giver dig en kvalitetssikret udførelse af dit arbejde. Det giver dig som kunde en stor tryghed at vide, at dit murerarbejde bliver udført at erfarne, kompetente fagfolk. Ligeledes er vi stolte af at have vundet prisen som Årets Murer to år i træk. Af den grund er det vigtigt for os, at vi altid leverer den samme høje kvalitet ved enhver opgave, uanset størrelse og omfang. 

  Kontakt din lokale murer i København

  Som din murer i København kan vi hjælpe med alle former murerarbejde, såsom flisearbejde, kælderrenovering, nyt badeværelse, facaderenovering og meget mere.. Af den grund skal du ikke tøve med at kontakte os, uanset hvad din opgave måtte byde på. Vi har den faglige viden og erfaring samt det rette værktøj til at hjælpe dig. 

  Ring gerne til os på telefon 24 92 00 91 for at komme hurtigt i snak med os, men du er også velkommen til at skrive til os på mail kontakt@mm-lp.dk eller via vores kontaktformular. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

  Få et tilbud fra os

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Medlem af BYG garanti - for din sikkerhed
  • Tilfredse kunder - 4.9 ud af 5 på anmeldelser

  FÅ GRATIS TILBUD NU

  Vi er en del af

  Malte Bendixen

  Ring på
  81 61 48 54
  og hør nærmere om
  mulighederne.

  Nomineret finalist som Årets Murer 2017 & 2018
  5 Stjernet anmeldelse af VVS opgave

  Nyt flisegulv

  Lasse er dygtig og behagelig, overholder aftaler og er meget løsningsorienteret samtidig med at han byder ind med forslag. - Lonnie & Per, 3400 Hillerød

  5 Stjernet anmeldelse af VVS opgave

  Nyt badeværelse

  Lasse overholder sine aftaler. Han er en dygtig flisemurer og så er han løsningsorienteret i forhold til at indgå i samarbejde i pojekter hvor andre faggrupper indgår i løsningen. Vi kan på det varmeste anbefale Lasse til andre med murerarbejde. - Skrevet af Gert Andersen fra Estate Andersen & Thomsen

  5 Stjernet anmeldelse af VVS opgave

  Supermureren

  Meget flot arbejde, tager een med på råd, Lasse er en meget venlig person, der overholder sine aftalte tider og er meget informativ. - Vibeke Lykke Graversen, 2990 Nivå