*** Vinder af Årets Murer 2017 & 2018 ***

Se vores flotte anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk!

Finalist som årets murer 2017

Murer ved Hillerød

Hos os får du en erfaren og serviceminded murer, som med sine faglige kompetencer sikrer dig en god udførelse af dit murerarbejde. Vi giver dig professionel rådgivning og sparring, så du kan træffe de rigtige valg, og vi sætter en ære i at imødekomme din ønsker og behov. Hos os får du udført dit murerarbejde af højeste kvalitet, og vi garanterer for en flot finish.

nytbad2

Søger du en murer i nærheden af Hillerød?

Mester Murer er beliggende i Gilleleje, ikke langt fra Hillerød. Vi tager opgaver ind fra hele Storkøbenhavn og Sjælland.

Hvis du bor i Hillerød eller andre områder af Nordsjælland eller Storkøbenhavn, og du har brug for en kompetent murer, er Mester Murer et oplagt valg. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, tilbud eller en uforpligtende snak. Ring til os i dag, eller send os en e-mail – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vælg en murer, der giver tryghed

Med murerfirmaet Lasse Skånstrøm nær Hillerød får du en kvalitetsbevidst murer, som har en erfaring, der giver dig en større tryghed og ro i dit byggeprojekt.

Hvis du for eksempel skal renovere din bolig, er kvaliteten af arbejdet af stor betydning. Det kan have store konsekvenser, hvis arbejdet ikke bliver udført professionelt og korrekt, og du skal have sikkerhed for, at du får et flot og holdbart resultat.

Som kunde hos Mester Murer sørger vi for trygheden ved at vide, at dit murerarbejde bliver udført at erfarne, kompetente murere. Med os som din samarbejdspartner kan du forvente en seriøs og professionel murermester, der med sine erfaringer, kompetencer og faglige stolthed garanterer dig et kvalitetssikret arbejde.

Vores arbejdsområder

Hos Mester Murer udfører vi alle de klassiske former for murerarbejde.

Vi varetager murerarbejde i forbindelse med nybyggeri, renovering, forsikringsskader og reparationer. Vores speciale er renovering af badeværelse og flisearbejde, og med sans for detaljen er vi et oplagt valg.

Vi sørger for, at du får dit arbejde udført til tiden, og sætter en stolthed i at efterlade vores kunder glade og tilfredse, så vi kan opretholde et godt, langvarigt samarbejde.

Vi varetager hovedentreprisen på projektet

Hvis du står over for en større renovering eller et andet byggeprojekt, kan vi også varetage hovedentreprisen på dit projekt. Som din hovedentreprenør tager vi os af alle opgaverne i processen, og vi står for koordineringen af håndværkerne, så processen bliver så effektiv som muligt. Som kunde får du derfor én fast kontaktperson, som tager ansvaret for hele byggeriet. Vi har et tæt samarbejde med en lang række dygtige og kompetente underentreprenører, og vi har valgt samarbejdspartnere, som alle lever op til vores kvalitetskrav. Med os som hovedentreprenør på dit projekt, sikrer du dig en effektiv og god proces, hvor der bliver taget professionelt hånd om alle opgaverne.

Kontakt

Hvis du bor i området omkring Hillerød, og du har brug for en murer, er Mester Murer et oplagt valg. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, tilbud eller en uforpligtende samtale. Ring til os på 24 92 00 91 eller send os en mail. Vi vender hurtigt tilbage til dig.

Mester Murer er beliggende på Østre Alle 19 D, 3250 Gilleleje.

Få et tilbud fra os

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Medlem af BYG garanti - for din sikkerhed
  • Tilfredse kunder - 4.9 ud af 5 på anmeldelser

FÅ GRATIS TILBUD NU

Vi er en del af

Malte Bendixen

Ring på
81 61 48 54
og hør nærmere om
mulighederne.

Nomineret finalist som Årets Murer 2017 & 2018
5 Stjernet anmeldelse af VVS opgave

Nyt flisegulv

Lasse er dygtig og behagelig, overholder aftaler og er meget løsningsorienteret samtidig med at han byder ind med forslag. - Lonnie & Per, 3400 Hillerød

5 Stjernet anmeldelse af VVS opgave

Nyt badeværelse

Lasse overholder sine aftaler. Han er en dygtig flisemurer og så er han løsningsorienteret i forhold til at indgå i samarbejde i pojekter hvor andre faggrupper indgår i løsningen. Vi kan på det varmeste anbefale Lasse til andre med murerarbejde. - Skrevet af Gert Andersen fra Estate Andersen & Thomsen

5 Stjernet anmeldelse af VVS opgave

Supermureren

Meget flot arbejde, tager een med på råd, Lasse er en meget venlig person, der overholder sine aftalte tider og er meget informativ. - Vibeke Lykke Graversen, 2990 Nivå