*** Vinder af Årets Murer 2017 & 2018 ***

Se vores flotte anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk!

Finalist som årets murer 2017

Murer ved Helsingør

Mester Murer er beliggende i Gilleleje, og vi tager opgaver ind fra hele Storkøbenhavn og Sjælland. Så hvis du bor i Helsingør, og du har brug for en erfaren og kompetent murer, er vi et oplagt valg. Vi kan tage os af alle dine mureropgaver, og vi sætter en ære i at udføre arbejdet af højeste kvalitet.

nytbad

Søger du en kompetent murer nær Helsingør?

Ring til os i dag, og hør mere om vores services. Vi tager gerne en snak med dig om dine idéer, ønsker og behov. Du kan også sende os en mail – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Om Mester Murer

Hos Mester Murer har vi service i fokus. Med vores erfaring og faglige kompetencer, sikrer vi dig en professionel rådgivning og en holdbar og grundig udførelse af dit murerarbejde. Vi står altid klar til at imødekomme dine ønsker og ideer.

Vi udfører arbejdet til tiden og vi sætter en ære i at efterlade et holdbart og flot resultat af dit murerarbejde. Vi ønsker at gøre alle vores kunder glade og tilfredse med vores arbejde, så vi kan opretholde et godt, langvarigt samarbejde.

Hos Mester Murer udfører vi en lang række opgaver inden for murerarbejde. Vi kan for eksempel hjælpe dig med nybyg, renovering, nyt badeværel-set, reparationer ellerforsikringsskader. Vores speciale er badeværelsesrenovering og flisearbejde, og med sans for detaljen er vi det oplagte valg.

Vi kan herudover varetage hovedentreprisen på dit byggeprojekt, så du kun behøver én kontaktperson. Her står vi for koordineringen af hele processen samt tilbudsgivning, og vi tager ansvaret for alle de forskellige opgaver inden for entreprisen.

Kvalitet skaber tryghed

Med Mester Murer får du en kvalitetsbevidst murer, der med sin erfaring og kompetencer sørger for, at du kan føle dig tryg i dit byggeprojekt.

Kvaliteten af dit murerarbejde har en stor betydning, når du skal renovere, bygge nyt, eller du skal have foretaget reparationer. Det kan have store konsekvenser, hvis arbejdet ikke bliver udført professionelt og korrekt. Som kunde hos Murerfirmaet Lasse Skånstrøm, får du en seriøs og professionel samarbejdspartner, der med sine erfaringer og faglige viden giver dig en kvalitetssikret udførelse af dit arbejde. Det giver dig som kunde en stor tryghed at vide, at dit murerarbejde bliver udført at erfarne, kompetente fagfolk.

Byg Garanti

Hos Mester Murer er vi medlem af dansk byggeri. Som kunde hos os er du derfor dækket ind af Byg Garanti. Vores garanti koster ikke ekstra, men giver dig kun en lang række fordele:

  • Dækker arbejde udført for private kunder på deres private bolig
  • Er din garanti for, at skader, fejl eller mangler udbedres hurtigst muligt
  • Gælder i 5 år efter arbejdets afslutning
  • Dækker til 100.000 kr. inkl. moms

Kontakt

Hvis du bor i området omkring Helsingør, og du har brug for en murer er Mester Murer et oplagt valg. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål om vores services, for tilbud eller for en uforpligtende snak. Ring til os på 24 92 00 91 eller send os en mail – vi vender hurtigt tilbage til dig.
Mester Murer er beliggende på Østre Alle 19 D, 3250 Gilleleje.

Få et tilbud fra os

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Medlem af BYG garanti - for din sikkerhed
  • Tilfredse kunder - 4.9 ud af 5 på anmeldelser

FÅ GRATIS TILBUD NU

Vi er en del af

Malte Bendixen

Ring på
81 61 48 54
og hør nærmere om
mulighederne.

Nomineret finalist som Årets Murer 2017 & 2018
5 Stjernet anmeldelse af VVS opgave

Nyt flisegulv

Lasse er dygtig og behagelig, overholder aftaler og er meget løsningsorienteret samtidig med at han byder ind med forslag. - Lonnie & Per, 3400 Hillerød

5 Stjernet anmeldelse af VVS opgave

Nyt badeværelse

Lasse overholder sine aftaler. Han er en dygtig flisemurer og så er han løsningsorienteret i forhold til at indgå i samarbejde i pojekter hvor andre faggrupper indgår i løsningen. Vi kan på det varmeste anbefale Lasse til andre med murerarbejde. - Skrevet af Gert Andersen fra Estate Andersen & Thomsen

5 Stjernet anmeldelse af VVS opgave

Supermureren

Meget flot arbejde, tager een med på råd, Lasse er en meget venlig person, der overholder sine aftalte tider og er meget informativ. - Vibeke Lykke Graversen, 2990 Nivå