*** Vinder af Årets Murer 2017 & 2018 ***

Se vores flotte anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk!

Finalist som årets murer 2017
Få et fantastisk køkken med køkkenrenovering

Køkkenrenovering i Nordsjælland

Søger du en professionel fagmand til køkkenrenovering? Så er du kommet til den rette.

Få et nyt køkken ved en køkkenrenovering

Er dit køkken blevet slidt, og går du med en drøm om at få et helt nyt køkken, der både fungerer og er smukt? I stedet for at rive hele køkkenet ned, som kan være både dyrt og omstændigt, kan meget lade sig gøre med en køkkenrenovering. Hos Mester Murer er vi eksperterne, når det kommer til en køkkenrenovering, du bliver glad for mange år fremover – vi sætter fokus på at skabe velfungerende køkkener uden at gå på kompromis med kvaliteten.

En lille eller større køkkenrenovering?

En køkkenrenovering kan være alt fra at tilpasse en bordplade eller et nyt modul til den mere gennemgribende køkkenrenovering, hvor kun sokler mm. står tilbage. Vi rådgiver dig gerne om de løsningsmuligheder, der er – og måske kan vi få øje på et par ideer, du ikke selv havde set?

Når du går med tanker om en køkkenrenovering, er der mange ting at tænke over:

  • Køkkentypen – ønsker du et almindeligt, velfungerende køkken med traditionelle løsninger? Eller ønsker du et mere luksuspræget designkøkken – måske uden overskabe, med udtræksskabe og en køkkenø?
  • Hvilken type låger/fronter ønsker du monteret – højglans, landkøkken, noget enkelt og hvidt? Vi hjælper dig gerne med at drøfte de forskellige muligheder
  • Moduler? Hvor mange højskabe, overskabe og underskabe?
  • Og bordpladetypen, er du til massivt træ? Lys eller mørk træsort, behandlet eller ubehandlet eller måske stål, granit, eller fliser/klinker? Skal det være nemt at vedligeholde? Billig at udskifte – så er en lamelplade måske det rigtige valg?

Køkkenrenovering – vi står gerne for hele entreprisen

Med mange års erfaring i køkkenrenovering vil vi meget gerne inspirere dig, så dit nye køkken kan blive lige præcis, som du ønsker det.

Hos Mester Murer er vi fleksible og vi lytter til de ønsker og spørgsmål, du måtte have undervejs. Vi har dygtige samarbejdspartnere, så vi står gerne for hele entreprisen ved din køkkenmontering – så behøver du kun at have kontakten ét sted.

Få et godt tilbud på din køkkenrenovering

Vi kører ud hver dag i Gilleleje, Helsingør og Hillerød, og vi kommer gerne forbi for at drøfte dine tanker og planer til en køkkenrenovering. Lad os tage en snak om de løsninger, der kunne være, og lad os give dig et fornuftigt og uforpligtende tilbud.  Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 24 92 00 91 – måske er vi lige ude at lave en flot køkkenrenovering, men så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Få et tilbud fra os

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Medlem af BYG garanti - for din sikkerhed
  • Tilfredse kunder - 4.9 ud af 5 på anmeldelser

FÅ GRATIS TILBUD NU

Vi er en del af

Malte Bendixen

Ring på
81 61 48 54
og hør nærmere om
mulighederne.

Lasse Skånstrøm

Ring på
24 92 00 91
og hør nærmere om
mulighederne.

Nomineret finalist som Årets Murer 2017 & 2018
5 Stjernet anmeldelse af VVS opgave

Nyt flisegulv

Lasse er dygtig og behagelig, overholder aftaler og er meget løsningsorienteret samtidig med at han byder ind med forslag. - Lonnie & Per, 3400 Hillerød

5 Stjernet anmeldelse af VVS opgave

Nyt badeværelse

Lasse overholder sine aftaler. Han er en dygtig flisemurer og så er han løsningsorienteret i forhold til at indgå i samarbejde i pojekter hvor andre faggrupper indgår i løsningen. Vi kan på det varmeste anbefale Lasse til andre med murerarbejde. - Skrevet af Gert Andersen fra Estate Andersen & Thomsen

5 Stjernet anmeldelse af VVS opgave

Supermureren

Meget flot arbejde, tager een med på råd, Lasse er en meget venlig person, der overholder sine aftalte tider og er meget informativ. - Vibeke Lykke Graversen, 2990 Nivå