*** Vinder af Årets Murer 2017 & 2018 ***

Se vores flotte anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk!

Finalist som årets murer 2017
Vi tilbyder opsætning af fliser og klinker

Flisearbejde i Nordsjælland og København

Søger du en dygtig murer til fliselægning eller opsætning af klinker? Så brug Mester Murer.

Vi er eksperter i opsætning af klinker og fliselægning

Flisearbejde er vores speciale. At arbejde med fliser kræver en perfekt præcision, hvis slutresultatet skal stå snorlige – og det skal det. Uanset flisernes størrelse, format og mønster sætter vi en ære i at få beskæringer og fugeforløb til at gå pænt op, og nyder arbejdet med de bittesmå tolerancer, der er ved flisearbejde.

Mester Murer er specialist inden for flisearbejde i form af fliselægning og opsætning af klinker, som typisk kan være:

  • vægfliser og -klinker
  • badeværelsesfliser og -klinker
  • køkkenfliser og -klinker
  • gulvfliser og -klinker
  • fliser og klinker til industrikøkkener

Fliselægning kræver godt forarbejde

Når man laver opsætning af fliser og klinker, afhænger det smukke resultat også i høj grad af, hvordan man forbereder underlaget, som fliserne og klinkerne skal hæfte eller ligge på.

Opsætning af fliser og klinker – hvad er forskellen?

En flise er fremstillet i sten, beton eller brændt ler. Fliser i brændt ler er glaserede, ligesom klinker, men er typisk ikke så stærke som klinker. Der er også forskel på forskellige flisers hårdhed og slidstyrke.

Klinker er brændt ved en høj temperatur af kalkfattigt, jernholdigt ler – derfor er klinken trykstærk med stor hårdhed. Af samme grund anvendes klinker til gulvbelægning. De er svære at ødelægge og slide ned, og det gør dem ideelle til køkkengulve, badeværelsesgulve og bryggersgulve.

Vi rådgiver gerne ved fliselægning og opsætning af klinker

Mester Murer har solid erfaring med opsætning af klinker og fliselægning, hvorfor vi gerne vejleder om, hvilken flise eller klinke, der er bedst egnet i det givne projekt. At være en dygtig murermester er også at rådgive – men valget er naturligvis altid dit.

Vi kan løse opgaverne næsten uanset, hvor ujævnt et underlag er, og hvilket underlag det drejer sig om. Inden selve opsætning af fliser og klinker påbegyndes, forbehandler og grunder vi væggene, så der er et perfekt grundlag at påføre fliseklæber på. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, fordi det aldrig kan betale sig. Men vi kæler til gengæld gerne for detaljerne.

Kontakt os og hør mere om vores flisearbejde

Væg- eller gulvfliser, kanter, friser eller borter? Vi er klar til det hele. Så står du og overvejer nye fliser i dit køkken? Kunne dit brygges have brug for et løft ved hjælp af nogle stilrene fliser, eller skal de gamle fliser i badeværelset skiftes ud? Vi kører hver dag ud i Gilleje, Helsingør og Hillerød, ligesom vi kører i hele København.

Vi kommer gerne forbi for at drøfte dit projekt med flisearbejde, og vi giver dig et uforpligtende tilbud med på vejen. Du er mere end velkommen til at kontakte os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 24 92 00 91.

Før og efter billede af nyt badeværelse

Få et tilbud fra os

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Medlem af BYG garanti - for din sikkerhed
  • Tilfredse kunder - 4.9 ud af 5 på anmeldelser

FÅ GRATIS TILBUD NU

Vi er en del af

Malte Bendixen

Ring på
81 61 48 54
og hør nærmere om
mulighederne.

Lasse Skånstrøm

Ring på
24 92 00 91
og hør nærmere om
mulighederne.

Nomineret finalist som Årets Murer 2017 & 2018
5 Stjernet anmeldelse af VVS opgave

Nyt flisegulv

Lasse er dygtig og behagelig, overholder aftaler og er meget løsningsorienteret samtidig med at han byder ind med forslag. - Lonnie & Per, 3400 Hillerød

5 Stjernet anmeldelse af VVS opgave

Nyt badeværelse

Lasse overholder sine aftaler. Han er en dygtig flisemurer og så er han løsningsorienteret i forhold til at indgå i samarbejde i pojekter hvor andre faggrupper indgår i løsningen. Vi kan på det varmeste anbefale Lasse til andre med murerarbejde. - Skrevet af Gert Andersen fra Estate Andersen & Thomsen

5 Stjernet anmeldelse af VVS opgave

Supermureren

Meget flot arbejde, tager een med på råd, Lasse er en meget venlig person, der overholder sine aftalte tider og er meget informativ. - Vibeke Lykke Graversen, 2990 Nivå