*** Vinder af Årets Murer 2017 & 2018 ***

Se vores flotte anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk!

Finalist som årets murer 2017

Facaderenovering i Nordsjælland og København

Trænger facaden til en genopfriskning? Så kontakt Mester Murer

Brug en dygtig murermester til din facaderenovering

Med tiden tager de fleste facader skade af det danske vejr. Når vejr, vind, fugt og kulde har sat sit spor på facaden, kan det være tid til en facaderenovering. På de fleste husfacader vil man, som årene går, desværre se nogle revner og skader ved fundament, sokkel og hjørner. Også ved vinduesindfatninger, tag mm. kan utætheder opstå, og så har man balladen. Som professionel fagmand kan Mester Murer vurdere, hvordan en facaderenovering kan genskabe både udseende og holdbarhed på din husfacade. Vi reparerer dit eksisterende murværk og sørger for, at eventuelle skader bliver udbedret, så utætheder ikke giver grobund for fugtskader. Samtidig vil en facaderenovering bevirke, at din ejendoms indeklima også bedres, når fugten holdes ude og varmen inde – som du har betalt for.

Facaderenovering er en gevinst for både husets udseende, værdi og varmeregning

Det er livskvalitet og et vældigt stilløft med en flot facade, for det giver daglig livsglæde at se på et smukt hus. Det forøger også husets salgsværdi betydeligt, når det signalerer velplejethed og kvalitet. Men en facaderenovering er mere end det. For du vil kunne se direkte på husets varmeregning, at en tæt facade holder meget bedre på varmen. Hvis du vælger at få lavet isolering samtidig med en facaderenovering, kan du med det genindførte håndværkerfradrag trække udgifterne til arbejdslønnen fra til håndværksydelser med grønt sigte. Du kan også få tilskud til de udgifter, der vedrører arbejdslønnen i forbindelse med maling af facader, som filtsning og vandskuring – læs mere om SKATs tilskud i forbindelse med facaderenovering her.

Mange slags facader kan have gavn af facaderenovering

Mester Murer har solid erfaring med at lave facaderenovering på alle typer facader, typisk
  • murede husfacader
  • udestuer
  • læhegn/mure
  • garager
  • carporte
  • skure
Hvad enten det drejer sig om en mindre husfacade, eller du ønsker facaderenovering på en hel ejendom, er vi klar med råd og vejledning, og vil gerne drøfte de muligheder, du har for at få en flot facaderenovering.

Lad os drøfte dine ønsker til facaderenovering

Skal dit murede hus have en større omgang istandsættelse med renovering af fuger, revner og mursten, måske med efterfølgende tyndpudsning? Eller har du et andet renoveringsprojekt, hvor du søger en professionel part til at være både udførende og styrende på hele opgaven? Vi kører hver dag ud i Gilleleje, Helsingør og Hillerød for at udføre facaderenovering, og vi kommer naturligvis gerne forbi for at drøfte dine ønsker til godt murerarbejde. Kontakt os gerne, enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 24 92 00 91, så tager vi en snak om din opgave.

Få et tilbud fra os

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Medlem af BYG garanti - for din sikkerhed
  • Tilfredse kunder - 4.9 ud af 5 på anmeldelser

FÅ GRATIS TILBUD NU

Vi er en del af

Malte Bendixen

Ring på
81 61 48 54
og hør nærmere om
mulighederne.

Lasse Skånstrøm

Ring på
24 92 00 91
og hør nærmere om
mulighederne.

Nomineret finalist som Årets Murer 2017 & 2018